Wij maken gebruik van cookies

De website van Kloen maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info
Kloen

" Kloen Kwartino: 15 spellen in één! "

" Sporzila: Sporten - Ziek zijn - toch Lachen "

Bericht uit de wereld van Kloen.

Wereldweek PID
Foto's Facebook

Wereldweek PID

Met Kloen werken we graag samen met Bubble ID (UZ Gent) om de onwetendheid rond aangeboren immuunstoornissen te doorprikken en kinderen met PID uit hun isolement (hun bubble!) te halen. Ook het wetenschappelijk onderzoek wordt door Bubble ID ondersteund.
Om dit alles onder de aandacht te brengen: tot 8 juli: elke woensdag om 12u: BELLEN BLAZEN VANUIT ONS KOT. Een symbolische daad: Burst the Bubble van het kind met PID terwijl je zelf in deze coronatijd in je bubble blijft...
Op 8 juli 2020 sluiten Bubble ID en Kloen de wereldwe(e)ken van PID af met de immunorap en het symbolisch bellen-blaas-moment  in het UZ Gent - Prinses Elisabethziekenhuis ! Burst the Bubble!
De onwetendheid rond Primaire Immuun Deficiënties doorprikken, het wetenschappelijk onderzoek naar PID ondersteunen en het kind met PID uit zijn isolement halen: daar is het ons steeds om te doen!
Alle info omtrent PID (Primaire Immuun Deficiënties): (http://www.bubble-id.org/)