Wij maken gebruik van cookies

De website van Kloen maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info
Kloen

" Notebook verjaardagskalenders t.v.v. Kloen "

" Kloen voor de lach bij het zieke kind "

Rostjes t.v.v. Kloen

Rostjes sparen van 8 maart tot 8 september t.v.v. Kloen. Een initieel initiatief t.v.v. Kloen van de West-Vlaamse Buggy Club vzw ter gelegenheid van hun "Buggy for Life #7" - Rondrit voor buggy's én oldtimers op 8 september 2024. Start een aankomst: cafetaria v...

Lees meer


Van harte welkom op uw Kloen-ontdekkingsreis.

KLOEN is een vzw , in 2004 opgericht door Geert Deraeve uit Roeselare, die mensen bijeen brengt uit de sociaal-culturele, politieke, zakelijke en sportieve wereld om samen op vrijwillige basis  allerlei originele en ludieke activiteiten op touw te zetten (vb. massaspektakels, clownhappenings, ludieke wedstrijden, verbrekingen van wereldrecords, enz…) en dit met als DOEL:

het werk van volgende goede doelen in de kijker te plaatsen en er fondsen voor te verzamelen:
 Het Clownshuis
(digitaal contact met een clown of huisbezoek bij een langdurig thuisverblijvend ziek kind), Clowns in het ziekenhuis - Dokter Knuffel, de Hôpiclowns, Muco (kinderen met mucoviscidose), Orka (kinderen en adolescenten met reuma) en Bubble-ID (kinderen met Primaire Immuunstoornissen).

Het motto van KLOEN: Tover een lach op elk gezicht, en heel speciaal op dit van het zieke kind.

Het leven kan mooi zijn
als elk van ons probeert
op een eigen typische wijze
een LACH te toveren
in ’t hart van een mens in nood
in ’t hart van een kind met pijn…