Wij maken gebruik van cookies

De website van Kloen maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info
Kloen

" Clowntown: muzikaal spektakel waarbij iedereen mag zijn zoals hij of zij is... "

" De unieke Kloenpuzzels al gemaakt? "

" Kloenstappers Zomerwandeling "

Smullen tvv Kloen

Komen jullie ook smullen t.v.v. Kloen? De inwendige mens wat versterken voor of na een fikse wandeling en/of fietstocht en meteen Kloen een duwtje in de rug geven... Dat kan op 20 en 21 augustus tijdens de Zomerwandeling van de Kloenstappers en de fietstweedaagse van West-Vla...

Lees meer


Van harte welkom op uw Kloen-ontdekkingsreis.

KLOEN is een vzw , in 2004 opgericht door Geert Deraeve uit Roeselare, die mensen bijeen brengt uit de sociaal-culturele, politieke, zakelijke en sportieve wereld om samen op vrijwillige basis  allerlei originele en ludieke activiteiten op touw te zetten (vb. massaspektakels, clownhappenings, ludieke wedstrijden, verbrekingen van wereldrecords, enz…) en dit met als DOEL:

het werk van volgende goede doelen in de kijker te plaatsen en er fondsen voor te verzamelen:
 Clowns in het ziekenhuis, Het Clownshuis
(digitaal contact met een clown of huisbezoek bij een langdurig thuisverblijvend ziek kind), de Hôpiclowns, Muco (kinderen met mucoviscidose), Orka (kinderen en adolescenten met reuma) en Bubble-ID (kinderen met Primaire Immuunstoornissen).

Het motto van KLOEN: Tover een lach op elk gezicht, en heel speciaal op dit van het zieke kind.

Het leven kan mooi zijn
als elk van ons probeert
op een eigen typische wijze
een LACH te toveren
in ’t hart van een mens in nood
in ’t hart van een kind met pijn…