Wij maken gebruik van cookies

De website van Kloen maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info
Kloen

" Notebook verjaardagskalenders t.v.v. Kloen "

" Kloen voor de lach bij het zieke kind "

Vele kleintjes maken groot...

De Feestvierder steunt

De Feestvierder steunt

U wil een feestje bouwen ter gelegenheid van een huwelijksjubileum, de opening van een nieuwe handelszaak, het afsluiten van een loopbaan, de start van een leven-op-pensioen,enz …, maar u voelt zich niet geroepen om uw genodigden met allerlei geschenken of bloemen te laten opdraven: laat Kloen fungeren als het goede doel dat door u gesteund wordt!!

Op de uitnodigingen kunt u uw gasten de tip geven om uw feest een extra uitstraling te bieden door hen een donatie t.v.v. Kloen vzw  aan te bevelen i.p.v. de traditionele geschenken.

Uw gast kan zijn schenking vooraf overmaken via overschrijving op de Kloenrekening 385-0563436-26 ( IBAN BE 59 3850 5634 3626 )

KLOEN zorgt ervoor dat u als organisator van het feest een lijst krijgt met alle gedane schenkingen en wensen. Uw gasten ontvangen een dankbrief en bij  schenkingen vanaf 40 euro een betaalbewijs.
Ook wil KLOEN uw feest, als dank voor uw sympathiek gebaar, eventueel opfleuren met de aanwezigheid van een Kloenclown of met een stijlvol Kloenstandje.

Contacteer ons. Wij werken een gepast voorstel uit waarbij zowel u als uw genodigden een goed gevoel aan overhouden.