Wij maken gebruik van cookies

De website van Kloen maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info
Kloen

" Notebook verjaardagskalenders t.v.v. Kloen "

" Kloen voor de lach bij het zieke kind "

Bericht uit de wereld van Kloen.

Santa Run Roeselare
Foto's Facebook

Santa Run Roeselare

Santa Run Roeselare 2022
28 december 2022 om 19u
- Evenement van De Rode Lopers
- Lopen en strijden  tegen kanker!
Kloen zal er bij zijn! Jullie toch ook?!
Start en aankomst: Trax Roeselare
Inschrijven enkel online tot 28 december om 14u
Wie vóór 25 december inschrijft krijgt een mooie goodiebag

Santarun Roeselare werd voor het eerst ingericht in 2014 en is na meerdere coronajaren terug van weggeweest. Dit jaar wordt het de zevende editie en is voor het eerst een organisatie van de Rode Lopers. De deelnemers kunnen kiezen tussen aan afstand van 3,5km en 10,5 km. De 3,5km start om 19u en de 10,5km om 19u30.  Voor beide wedstrijden is tijdsregistratie voorzien. Voor de afhaling van de borstnummers zal terug samengewerkt met AVEVE, de borstnummers zullen daar kunnen worden afgehaald samen met een leuk geschenk van AVEVE.

Santarun wordt één en al sfeer en gezelligheid. Er worden verschillende kerststandjes met hapjes en drankjes voorzien. Een Roeselaars druppelkotje zal niet ontbreken. Hypnosis Dance Academy onder leiding van Gwendoline Sierens zal er zorgen voor de nodige opwarming van de loopspieren. Verder is er in de grote zaal een podium met een demonstratie van rope skipping groep Jumpfun en een optreden van de Saxofoon Street Band van STAP (stedelijke academie voor podiumkunsten). Langs het parcours zorgen radio2, een doedelzakspeler en dansgroep Induce voor de nodige ambiance.

Wat wordt anders ten opzichte van vorige edities.

  • Start en aankomstlocatie op de Trax site (ruime parking op wandelafstand en volledig overdekt mocht het dan toch slecht weer zijn.
  • Vernieuwd parcours met passage over de kleine bassin en door het radio2 dorp op de grote markt.
  • Lopers kunnen zich verkleden in hun favoriete muziekgroep en/of zanger waarbij de best verklede kans maken op mooie prijzen. Dit alles in samenwerking met Radio2.
  • Inschrijven kan tot woensdag 28 december 12u. Geen inschrijving mogelijk de avond van de wedstrijd.

Inschrijven via http://order.rolo-events.be/