Wij maken gebruik van cookies

De website van Kloen maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info
Kloen

" Kloen Kwartino: 15 spellen in één! "

" Sporzila: Sporten - Ziek zijn - toch Lachen "

Bericht uit de wereld van Kloen.

Kloen dankt alle zorgenden
Foto's Facebook

Kloen dankt alle zorgenden

Kloen dankt ALLEN die hun steentje bijdragen om het coronavirus te bestrijden. Speciale dank aan ALLE zorgenden uit de diverse sectoren (medisch, paramedisch, hygiënisch, voeding, toelevering, ...) Dikke, dikke merci aan ALLEN die zich houden aan de voorgeschreven regels. Dankjewel om vaak de handen te wassen! Dankjewel om afstand te  houden! Dankjewel om geen nodeloze verplaatsingen te maken!...
Speciale DANKJEWEL ook aan Loesje van HET CLOWNSHUIS  die  in deze bizarre coronatijd met ALLE kinderen skypt of whatsAppt.
Gezonde kinderen ervaren nu immers ook een beetje wat het langdurig thuisverblijvend zieke kind meemaakt... Zij mogen ook wat opgemonterd worden...
Eerst stuur je haar via Het Clownshuis een messenger berichtje met jouw skype-vriendschapsverzoek. Je geeft aan wanneer je wil skypen. (vraag dit liefst een dagje vooraf aan!). Loesje kan ook Whats-appen als je liever met de gsm werkt. Haar tel: 0498 72 25 12.
(www.hetclownshuis.be)