Wij maken gebruik van cookies

De website van Kloen maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info
Kloen

" De Kloen Profi(j)terollekes: iedereen vaart er wel bij! "

" KLOEN: alles voor de lach bij het zieke kind! "

Bericht uit de wereld van Kloen.

Downclown

Downclown

DOWNCLOWN
Een nieuw project van Kloen vzw
Passend in het thema van 'De Warmste Week 2021': KUNNEN ZIJN WIE JE BENT.

'Kunnen zijn wie je bent' is een thema  dat  bij  Kloen sowieso hoog in het vaandel staat.
Kloen ijvert er vooral voor om lachjes te toveren op de gezichtjes van kinderen en jongeren die, omwille van hun ziekte of hun beperking, het op een of andere manier vaak moeilijk hebben om te kunnen zijn wie ze graag zouden willen zijn. 
Lachjes toveren bij hen...Hun dromen helpen waarmaken om vrij en ongedwongen te kunnen integreren en bewegen tussen leeftijdgenootjes zonder beperkingen of ziekte... 
Kloen vzw heeft een warme sympathie voor die vechtertjes die doorzetten en vechten tegen hun beperkingen, en er alles aan doen om te zijn wie ze willen zijn. We willen hen hierbij graag helpen.
Specifiek zet Kloen zich reeds geruime tijd in voor voor kinderen en jongeren met PID (Primaire immuundeficiëntie). Maar ook voor voor  de kids en jongeren met het syndroom van Down is er een grote sympathie. Speciaal voor en met hen wordt DOWNCLOWN op poten gezet. 
DOWNCLOWN: een nieuw Kloenproject met hen voor de lach bij élk ziek kind of kind met een beperking, ten voordele van de door Kloen gesteunde goede doelen.
DOWNCLOWN:
Een verrassend, inspirerend en vaak ontroerend muzikaal totaalspektakel waarbij kinderen en jongeren met het Downsyndroom, kinderen met PID of een andere beperking   volop zichzelf mogen zijn en zich op het podium kunnen uitleven samen met  'Allegria' (het jongerenkoor van de Roeselaarse Broederschool), de lerarenrockband 'De Gemene Delers' en clown Loesje (Het Clownshuis). 
Een Kloenproject voor de lach bij het zieke kind, bij het kind of de jongere met een beperking, ...
Opstart van het project DOWNCLOWN: november 2021
Eindresultaat: vrijdag 17 juni 2022 in cc De Spil te Roeselare