Wij maken gebruik van cookies

De website van Kloen maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info
Kloen

" De unieke Kloenpuzzels al gemaakt? "

Bericht uit de wereld van Kloen.

Clowntown
Foto's Facebook

Clowntown

Ben jij of ken je een jongere met een beperking of ziekte (syndroom van Down, Primaire Immuunstoornis, Reuma, Muco,...) die popelt om met Kloen de uitdaging aan te gaan om, na enkele avontuurlijke repetities, een grandioze muzikale show ten berde te brengen samen met het jongerenkoor 'Allegria' van de Roeselaarse Broederschool, de lerarenrockband 'De Gemene Delers' en Sprietje en Loesje van 'Het Clownshuis'? Als je zo'n jongere kent of bent die zijn/haar zangtalent wil botvieren op het grote podium van cc De Spil te Roeselare op 17 juni 2022: geef ons gauw een seintje via info@kloen.be. 
Wij  contacteren jou en je ouders en nodigen jullie dan uit op een tof kennismakingsmoment. 

Specifiek zet Kloen zich reeds geruime tijd in voor voor kinderen en jongeren met PID (Primaire ImmuunDeficiënties), met reuma en met muco. Ook de kids en jongeren met het syndroom van Down kruisen ons Kloenpad. Speciaal voor al deze jongeren  met een beperking of ziekte wordt CLOWNTOWN op poten gezet. Een verrassend, inspirerend en vaak ontroerend  muzikaal totaalspektakel waarbij ook zij de kans krijgen om als onze special guests op het podium te schitteren. 

CLOWNTOWN

* zondag 27 februari 2022: Kennismaking 
Alle special guests en hun ouders worden uitgenodigd op een eerste kennismaking en aftoetsing van alle mogelijkheden om volledig zichtzelf te kunnen zijn. 

* Vanaf maart starten de repetities telkens op een zondagvoormiddag in de Broederschool te Roeselare.

* Eindresultaat: vrijdag 17 juni 2022: Clowntown  in cc De Spil te Roeselare 

'Kunnen zijn wie je bent' staat bij  Kloen sowieso hoog in het vaandel.
Kloen ijvert er vooral voor om lachjes te toveren op de gezichtjes van kinderen en jongeren die, omwille van hun ziekte of hun beperking, het op een of andere manier vaak moeilijk hebben om te kunnen zijn wie ze graag zouden willen zijn. 
Lachjes toveren bij hen... Hun dromen helpen waarmaken om vrij en ongedwongen te kunnen integreren en bewegen tussen leeftijdgenoten  zonder beperkingen of ziekte... 
Kloen vzw heeft een warme sympathie voor die vechters die doorzetten en vechten tegen hun beperkingen, en er alles aan doen om te zijn wie ze willen zijn. We willen hen hierbij graag helpen. Clowtown biedt zo'n kans.

Met Kloen zijn we 'De Gemene Delers', 'Allegria', de directie van De Broederschool, Griet en Loesje heel dankbaar  om zo enthousiast mee op de Kloenkar te springen. Er werd ondertussen door 'De Gemene Delers' reeds prachtig voorbereidend werk geleverd. Een tof scenario, rake liedjesteksten, pittige muziek.... liggen op u te wachten!...