Wij maken gebruik van cookies

De website van Kloen maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info
Kloen

" Kloen voor de lach bij het zieke kind "

De evenementenkalender.

Oden aan Wielergoden

Oden aan Wielergoden

'Oden aan Wielergoden': een origineel, prachtig wielerboek waarvan een deel van de opbrengst aan Kloen vzw geschonken wordt.
Met Kloen voelen we ons uiteraard heel dankbaar!
Het was naar aanleiding van de expo "Oden aan Wielergoden" in het Centrum van de Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde dat Filip Cardoen (wielercartoons), Dimitri Carpentier (wielergedichten) en Nico Toye (wielershirts) besloten om hun passie voor de wielersport ook te bundelen in een boek. Het werd een prachtig werk: 'Oden aan Wielergoden'. 
Het boek werd door het trio ondertussen voorgesteld en warm onthaald op een sponsoravond in het Inofec Kaffee te Tielt en tijdens een publieksvoorstelling in  De Gulden Zonne te Hooglede. Er mag ook gerekend worden op een ruime en deugddoende belangstelling van pers en media. 
Een grote kloeneske dankjewel aan de gedreven makers van het boek, hun milde sponsors, de geïnteresseerde wielervedetten, pers en media en uiteraard alle kopers!
Dankjewel ook voor jullie warme sympathie voor Kloen!
Info + verkooppunten: (Boek is te koop voor 20euro) www.facebook.com/boekodenaanwielergoden