Wij maken gebruik van cookies

De website van Kloen maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info
Kloen

" Kloen voor de lach bij het zieke kind "

De evenementenkalender.

CLOWNTOWN
Foto's Facebook

CLOWNTOWN

CLOWNTOWN  
Een project van Kloen vzw kaderend in 'Vivial... Muziek die verbindt'
Passend in het thema van 'De Warmste Week 2021': KUNNEN ZIJN WIE JE BENT.

CLOWNTOWN:
Een verrassend, inspirerend en vaak ontroerend muzikaal totaalspektakel waarbij kinderen en jongeren met het Downsyndroom, kinderen met PID, met reuma of een andere beperking   volop zichzelf mogen zijn en zich op het podium kunnen uitleven samen met  'Allegria' (het jongerenkoor van de Roeselaarse Broederschool), de lerarenrockband 'De Gemene Delers' en clowns Grietje en Loesje (Het Clownshuis).
Een Kloenproject voor de lach bij het zieke kind, bij de jongere met een beperking, bij iedereen...
Een Kloenproject waarbij we opnieuw kunnen rekenen op Filip Cardoen (Kloencartoonist), Peter Devlieger (Kloentekstschrijver) en Brecht Deraeve (productievormgever, klank en licht) die  samen weer eens het onderste uit de kan zullen halen! Een grote dankjewel ook aan Griet Spanhove die de regie voor haar rekening nam.
Opstart van het project CLOWNTOWN: november 2021
Samenkomst van alle geïnteresseerde special guests tijdens een pannenkoekenontbijt: 27 februari 2022 
Repetities: april - mei 2022
Eindresultaat CLOWNTOWN: vrijdag 17 juni 2022 in cc DE SPIL te Roeselare

'Kunnen zijn wie je bent' staat bij  Kloen sowieso hoog in het vaandel.
Kloen ijvert er vooral voor om lachjes te toveren op de gezichtjes van kinderen en jongeren die, omwille van hun ziekte of hun beperking, het op een of andere manier vaak moeilijk hebben om te kunnen zijn wie ze graag zouden willen zijn. 
Lachjes toveren bij hen...Hun dromen helpen waarmaken om vrij en ongedwongen te kunnen integreren en bewegen tussen leeftijdgenootjes zonder beperkingen of ziekte... 
Kloen vzw heeft een warme sympathie voor die vechter(tje)s die doorzetten en vechten tegen hun beperkingen, en er alles aan doen om te zijn wie ze willen zijn. We willen hen hierbij graag helpen.
Specifiek zet Kloen zich reeds geruime tijd in voor voor kinderen en jongeren met PID (Primaire ImmuunDeficiëntie), met reuma en met muco. Ook de kids en jongeren met het syndroom van Down hebben reeds ons Kloenpad gekruist. Speciaal voor al deze jongeren  wordt CLOWNTOWN  op poten gezet. Een muzikaal totaalspektakel waarbij ze allemaal samen kunnen schitteren.
Ben jij of ken je een jongere met een beperking of ziekte ( syndroom van Down, Primaire Immuunstoornis, reuma, muco,...) die popelt om met Kloen de uitdaging aan te gaan om na avontuurlijke repetities, een grandioze muzikale show ten berde te brengen samen met het jongerenkoor van de Roeselaarse Broederschool, de lerarenrockband De Gemene Delers en Loesje van het Clownshuis? Als je zo'n jongere kent of bent die zijn/haar zangtalent wil botvieren op het grote podium van cc De Spil te Roeselare op 17 juni 2022: geef ons gauw, vóór 1 april een seintje via info@kloen.be.

Beluister hier alvast dit prachtig nummer van 'De Gemene Delers': Kunnen zijn wie je bent: een eerste stap richting het Kloenproject CLOWNTOWN! Klik op een link hieronder!

Je vindt het op de meeste streamingdiensten.

Spotify:

https://open.spotify.com/track/1hNEFPz7IlSirm7dzwsP8v...

Apple Music:

https://music.apple.com/.../kunnen-zijn-wie.../1601123562...

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=cygHS0LT9gw

Info Clowntown: www.kloen.be/nieuws/downclown_237/


CLOWNTOWN:
Een verrassend, inspirerend en vaak ontroerend muzikaal totaalspektakel waarbij kinderen en jongeren met het Downsyndroom, kinderen met PID, met reuma of een andere beperking   volop zichzelf mogen zijn en zich op het podium kunnen uitleven samen met  'Allegria' (het jongerenkoor van de Roeselaarse Broederschool), de lerarenrockband 'De Gemene Delers' en clowns Griet en  Loesje (Het Clownshuis).  
Een Kloenproject voor de lach bij het zieke kind, bij de jongere met een beperking, bij iedereen...

CLOWNTOWN:
vrijdag 17 juni 2022 in cc De Spil te Roeselare
Tickets: www.despil.be/Te Gast/Clowntown

Wees erbij!!! 
Een grote kloeneske dankjewel!