Wij maken gebruik van cookies

De website van Kloen maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info
Kloen

" De Kloen Profi(j)terollekes: iedereen vaart er wel bij! "

" KLOEN: alles voor de lach bij het zieke kind! "

Downclown

DOWNCLOWN Een nieuw project van Kloen vzw Passend in het thema van 'De Warmste Week 2021': KUNNEN ZIJN WIE JE BENT. 'Kunnen zijn wie je bent' is een thema  dat  bij  Kloen sowieso hoog in het vaandel staat. Kloen ijvert er vooral voor om lachjes te ...

Lees meer


Van harte welkom op uw Kloen-ontdekkingsreis.

KLOEN is een vzw , in 2004 opgericht door Geert Deraeve uit Roeselare, die mensen bijeen brengt uit de sociaal-culturele, politieke, zakelijke en sportieve wereld om samen op vrijwillige basis  allerlei originele en ludieke activiteiten op touw te zetten (vb. massaspektakels, clownhappenings, ludieke wedstrijden, verbrekingen van wereldrecords, enz…) en dit met als DOEL:

het werk van volgende goede doelen in de kijker te plaatsen en er fondsen voor te verzamelen:
de vzw Ziekenhuisclowns, Het Clownshuis
(digitaal contact met een clown of huisbezoek bij een langdurig thuisverblijvend ziek kind), de Hôpiclowns, Muco (kinderen met mucoviscidose), Orka (kinderen en adolescenten  met reuma) en Bubble-ID (kinderen met mucoviscidose).

Het motto van KLOEN: Tover een lach op elk gezicht, en heel speciaal op dit van het zieke kind.

Het leven kan mooi zijn
als elk van ons probeert
op een eigen typische wijze
een LACH te toveren
in ’t hart van een mens in nood
in ’t hart van een kind met pijn…