Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info
Kloen

" Kloen Kwartino: 15 spellen in één! "

" Sporzila: Sporten - Ziek zijn - toch Lachen "

" Kloentroeteldag 16 en 17 maart "

" Speranza met 'Ingebroken' voor Kloen 15 en 16 februari "

Bericht uit de wereld van Kloen.

Kloen in Sint-Andriesziekenhuis Tielt op Dag van de Zorg
Foto's Facebook

Kloen in Sint-Andriesziekenhuis Tielt op Dag van de Zorg

Op de Dag van de Zorg stelt ook het Sint-Andriesziekenhuis te Tielt graag haar deuren voor u open. Met Kloen zijn we er graag bij om er het jonge volkje te animeren en te grimeren!
Het compleet vernieuwde Sint-Andriesziekenhuis Tielt is dit jaar van de partij met een boeiend en gevarieerd programma voor alle leeftijden. Benieuwd naar het reilen en zeilen binnen de muren van dit ziekenhuis? Kom dan zeker langs voor onder meer:

  • Een kijkje achter de schermen van het operatiekwartier, de spoedafdeling, materniteit, geriatrie en het chirurgisch dagziekenhuis: neem deel aan een van onze reanimatietrainingen, leer gipsen en volg onze bevallingspop in het verloskwartier
  • Leerrijke infostanden
  • Ludieke kinderanimatie met Jeremy Vandoorne (Xavier uit ROX) en clown JOJO
    Ook Kloen animeert en grimeert er het jonge volkje
  • Verdere kennismaking met het ziekenhuis
  • Een ontspannende pauze in ons restaurant

We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Het Sint-Andriesziekenhuis is een regionaal ziekenhuis, gelegen aan de rand (langs de Ringlaan) van het centrum van Tielt (ruim 20.000 inwoners) in de provincie West-Vlaanderen. Het arrondissement Tielt telt ± 90.000 inwoners. Het verzorgingsgebied of hinterland strekt zich uit over 10 gemeenten. Hiermee bedient het ziekenhuis een bevolking van ongeveer 105.000 inwoners, aangezien ook vele patiënten opgenomen worden uit Oost-Vlaanderen.

Het Sint-Andriesziekenhuis Tielt wil als regionaal ziekenhuis met 266 bedden, 75 geneesheren en meer dan 700 personeelsleden zijn kwalitatieve, specialistische gezondheidszorg in de regio verder uitbouwen en dit in samenwerking met de eerste lijn en met de ziekenhuizen van het netwerk. Het Sint-Andriesziekenhuis sluit zich hierbij aan bij het netwerk van Midden-West-Vlaanderen dat naast ons ziekenhuis bestaat uit het AZ Delta Roeselare en Het Jan Ypermanziekenhuis Ieper.

Het ziekenhuis zal om deze ambities waar te maken niet enkel investeren in moderne infrastructuur en innovatieve medische apparatuur maar ook in hooggekwalificeerde artsen-specialisten en medewerkers.

https://www.sintandriestielt.be/
https://www.dagvandezorg.be/