Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info
Kloen

" Kloen Kwartino: 15 spellen in één! "

" Sporzila: Sporten - Ziek zijn - toch Lachen "

" Kloentroeteldag 16 en 17 maart "

" Speranza met 'Ingebroken' voor Kloen 15 en 16 februari "

Bericht uit de wereld van Kloen.

KLOEN Amuse
Foto's Facebook

KLOEN Amuse

KLOEN Amuse: een nieuw initiatief van KLOEN
KLOEN Amuse: wil een info-platform zijn om voor elk evenement of feest, de passende attractie te vinden en daarbij dan ook uiteindelijk weer kansen creëren om een lach te toveren bij het zieke kind.

KLOEN maakt zich bijzonder sterk door de sociaal-culturele inzet van talrijke vrijwilligers.

Clowns, artiesten, animatoren, grimeuses, goochelaars,... allen zetten zich in voor hetzelfde doel: kinderen doen lachen, kinderen gelukkig maken en meteen ook vreugde en blijdschap brengen bij de ouders, grootouders, familie, vrienden...want, als hun oogappel gelukkig is , zijn zij het zeker ook!

KLOEN Amuse bundelt het aanbod van gevarieerd amusement, kleurrijke animaties, ontspannende workshops, actieve attracties. Artiesten, clowns, animatoren, kunstenaars,... kunnen zo elkaar ondersteunen en bij overbevraging elkaar helpen.

Samen sterk in aanbod en diversiteit naar ieders eis en verlangen.

KLOEN Amuse: amusement en animatie voor de lach op elk gezicht
KLOEN Amuse-ment voor elke gelegenheid  

KLOEN Amuse: wil een info-platform zijn om voor elk evenement of feest, de passende attractie te vinden en daarbij dan ook uiteindelijk weer kansen creëren om een lach te toveren bij het zieke kind.

 Iedere artiest van het KLOEN-platform profileert zijn specialiteit en wordt rechtstreeks geëngageerd. KLOEN Amuse vervult hier enkel de promo-taak en legt het contact. Uitkoopsommen, data en logistieke afspraken worden rechtstreeks geregeld met de desbetreffende artiest of organisatie.

De doelstelling van KLOEN-Amuse is elkaar helpen en ondersteunen. KLOEN Amuse wil delegeren. De toenemende activiteiten van KLOEN nopen tot eenvoudig, structureel aanbieden van kwaliteitsvolle en betaalbare animatiemogelijkheden.

Iedere artiest vaart mee onder de KLOENvlag. Het aanbod wordt aantrekkelijker en selectief hoogstaand. KLOEN filtert en adviseert de wens van de bevrager. Een snelle reply volgt op elke vraag.

De opbrengst van de KLOEN Amuse interventies worden steevast aangewend voor gratis interventies bij langdurig zieke kinderen en voor ondersteuning bij Kloenprojecten door derden:

Animatie en interventies in ziekenhuizen, instellingen, scholen, rusthuizen,...

Verrassingsfeestjes bij langdurig zieke kinderen thuis, animaties bij de acties voor de Goede Doelen, ondersteuning van KLOEN met kinderanimatie voor organisaties die hun evenement organiseren ten voordele van KOEN.

KLOEN Amuse: het kleurrijke platform van ruime animatiemogelijkheden naar ieders beurs en verlangen:

Meer info? Neem contact: info@kloen.be