Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info
Kloen

" Kloen Kwartino: 15 spellen in één! "

" Sporzila: Sporten - Ziek zijn - toch Lachen "

" Kloentroeteldag 16 en 17 maart "

" Speranza met 'Ingebroken' voor Kloen 15 en 16 februari "

Bericht uit de wereld van Kloen.

Bellewaerde Ieper Trail 2018
Foto's Facebook

Bellewaerde Ieper Trail 2018

TRAIL van Ieper door het Bellewaerdepark ten voordele van KLOEN en vzw Vondels!
Na 3 succesvolle edities van de Ieper Trail slaat vzw de Zeven de vleugels uit en verlaat het veilige nest van het stadscentrum van Ieper om de tenten op te slaan in de trots van Ieper, het pretpark Bellewaerde.  Toen ze hun idee voorlegden aan de mensen van Bellewaerde, sprongen zij meteen enthousiast op de kar.  Het doel van de organisatie blijft hetzelfde: de deelnemers aan het sporten krijgen, ditmaal door hen op een verrassend parcours (voor en achter de schermen van Bellewaerde!) in een unieke locatie te laten lopen. Dit natuurlijk gekruid met allerlei animatie onderweg!

Het motto is niet voor niets: LOOP, ONTDEK en GENIET.

Door de unieke samenwerking met Bellewaerde gaat het evenement door op zondag 18 maart 2018.  Doordat het pretpark op dat  moment nog niet geopend is voor het publiek, kunnen de lopers toegang krijgen tot plaatsen achter de schermen .  Toeschouwers zijn ook van harte welkom, om de lopers aan te moedigen en om de sfeer op te snuiven van een pretpark in volle voorbereiding op een nieuw seizoen!  De attracties zullen nog niet open zijn, maar er zal voldoende animatie zijn om dat ruimschoots goed te maken.  In de 2 publiekzones (bij de start en aankomst en ook halverwege het parcours) is er bovendien catering voorzien.  De rest van het park is enkel toegankelijk voor de eigenlijke deelnemers.

Voor de lopers wordt een parcours van 6 km voorzien, voor en achter de schermen van Bellewaerde, met een klein ommetje naar museum Hooge Craeter.  Voor de eerste 500 ingeschrevenen is er zelfs de mogelijkheid om de attractie Dawson Duel te gebruiken tijdens het lopen!  Lopers kunnen meer te weten komen over het parcours door volgende website te bezoeken: https://bellewaerde.iepertrail.be

Voor de kleinsten is er ook een KidsTrail, met een parcours van 1.7 km dat ook hen een verrassende blik op het pretpark zal bieden.  Ditmaal start de kidstrail eerst, namelijk om 10.30 u.  De eigenlijke Bellewaerde Trail start om 11.00 u., opnieuw volgens het gekende druppelsysteem.  Op die manier wordt aan iedereen een maximale ervaring bezorgd.

Het kloppend hart van de Bellewaerde Ieper Trail bevindt zich bij de ingang aan parking C.  Daar zullen de lopers zich aanmelden, is er een vestiaire. Van daaruit vertrekken de lopers en komen ze ook aan.

Inschrijven kan vanaf zaterdag 23 december 2017, vanaf 10.00u.  Deelname kost 14 euro voor de individuele deelnemer, groepen vanaf 20 lopers betalen 10 euro.  De KidsTrail is gratis, maar ook daarvoor moet ingeschreven worden via de website.

Vzw De Zeven houdt er aan bij elke organisatie een deel van de opbrengst te schenken aan een of meerdere goede doelen.  In samenspraak met de gastheer, Bellewaerde, werd er gekozen voor vzw Kloen en ook voor vzw Vondels.

Een grote kloeneske dankjewel!