Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info
Kloen

" Kloen Kwartino: 15 spellen in één! "

" Sporzila: Sporten - Ziek zijn - toch Lachen "

" Kloentroeteldag 16 en 17 maart "

" Speranza met 'Ingebroken' voor Kloen 15 en 16 februari "

Bericht uit de wereld van Kloen.

Ziek met het hart op de juist plaats
Foto's Facebook

Ziek met het hart op de juist plaats

Ziek zijn... met het hart op de juiste plaats.
"Wanneer je zelf, na een leven van voortdurend hard zwoegen, plots geconfronteerd wordt met een ernstige ziekte: dan pas sta je echt stil bij wat gezondheid voor een mens betekent. Dan pas sta je óók stil bij het mooie werk van velen die er alles aan doen om het ziek-zijn bij groot en klein wat te verlichten.... " aldus Bernard D. die op zijn verjaardag vanuit zijn ziekbed in het UZ Gent een boodschap van optimisme, vrolijkheid, dankbaarheid en hoop wou overbrengen. 
Dat deed hij door KLOEN te vragen hem even in een clown te transformeren om dan van op zijn ziekbed enkele kindjes die hij elke dag kon ontmoeten in dezelfde behandelingsruimte als hijzelf, met wat geschenkjes te overladen... Daarmee wou hij meteen ook het werk van KLOEN vzw en BUBBLE- ID in de kijker plaatsen. In het UZ Gent werkt KLOEN immers nauw samen met Prof. dr. Filomeen Haerynck om te helpen de kinderen met aangeboren immuunstoornissen uit hun isolement te halen door de onwetendheid rond hun ziekte weg te werken. 
Een glimlach toveren op elk gezicht; samen het ritme van de hoop slaan: daar was het Bernard op zijn verjaardag om te doen!
Dankjewel Bernard, met je clowneske knipoog stak je velen een hart onder de riem!! Happy B-day!...

info Bubble-ID: http://www.bubble-id.org/